Nog geen account?
Wachtwoord vergeten?
Home |  De Bruin |  Sietsma Sytsma Sietzema Sijsma |  De Vries |  Gaastra

Privacy

Ik streef ernaar om correcte en actuele informatie te verstrekken, daarbij kan niet gegarandeerd worden dat de informatie juist is op het moment dat deze wordt ontvangen of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunnen aan de informatie uit deze website geen rechten worden ontleend en wordt geen aansprankelijkheid aanvaard voor schade als gevolgen van onjuiste en/of gedateerde informatie, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.
De meeste informatie is verkregen via openbare instanties als archieven, dagbladen en internet. Toch is er besloten om alleen persoonsgegevens te publiceren van personen vanaf de 3e graads en reeds overleden personen. Directe nazaten hebben wel de mogelijkheid om datagegevens van de 1e en 2e graads te bekijken, door het aanmaken van een account en goedkeuring van de webmaster. Zij kunnen hierna inloggen. Dit zelfde geldt voor het bekijken van diverse foto albums waarbij een ander account aangemaakt dient te worden. Wel kunnen er foto's gebruikt worden van reeds overleden personen.
Het is niet toegestaan volledige kopieën van deze site te maken. Voor het gebruik van een enkele afbeelding wordt het opprijsgesteld de bron te vermelden.

Bronnen o.a. :  div.archief
                           CBG
                           Tresoar
                           Genlias
                           Geneanet
                           Graftombe
                           Leeuwardercourant
                           Harlingercourant
                           diverse Landelijke Regio bladen
                           internet / Google
                           online begraafplaatsen