Nog geen account?
Wachtwoord vergeten?
Home |  De Bruin |  Sietsma Sytsma Sietzema Sijsma |  De Vries |  Gaastra

Privacy

Ik streef ernaar om correcte en actuele informatie te verstrekken, daarbij kan niet gegarandeerd worden dat de informatie juist is op het moment dat deze wordt ontvangen of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunnen aan de informatie uit deze website geen rechten worden ontleend en wordt geen aansprankelijkheid aanvaard voor schade als gevolgen van onjuiste en/of gedateerde informatie, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.
De meeste informatie is verkregen via openbare instanties als archieven, dagbladen en internet. Toch is er besloten om alleen persoonsgegevens te publiceren van personen vanaf de 3e graads en reeds overleden personen. Directe nazaten hebben wel de mogelijkheid om datagegevens van de 1e en 2e graads te bekijken, door het aanmaken van een account en goedkeuring van de webmaster. Zij kunnen hierna inloggen. Dit zelfde geldt voor het bekijken van diverse foto albums waarbij een ander account aangemaakt dient te worden. Wel kunnen er foto's gebruikt worden van circa 50 jaar en ouder of openbare instantie zoals hieronder vermeld.
Het is niet toegestaan volledige kopieën van deze site te maken. Voor het gebruik van een enkele afbeelding wordt het opprijsgesteld de bron (deze website) te vermelden.

Mijn Bronnen o.a. :  div.archief
                                   CBG
                                   Tresoar
                                   Genlias
                                   Geneanet
                                   Graftombe
                                   Leeuwardercourant
                                   Harlingercourant
                                   De krant van toen
                                   diverse Landelijke Regio bladen
                                   internet / Google / facebook
                                   online begraafplaatsen